DATO TID TITTEL PRIS SAL SENSUR KATEGORI BILLETT
fr 10 sep 18:00 Du og jeg og vi 2-3-4 190 STORSALEN Arrangement Kjøp billett
plakat.jpg
DATO TID TITTEL PRIS SAL SENSUR KATEGORI BILLETT
fr 10 sep 18:00 Du og jeg og vi 2-3-4 190 STORSALEN Arrangement Kjøp billett

Du og jeg og vi 2-3-4

Du og jeg og vi 2-3-4 er ein av landets mest populære familiekonsertar, med mange spennande karakterar og utfordringar! Denne gøyale gjengen tar med barna på eit musikalsk eventyr og ønsker å lære alle barn i heile verda (og vaksne!) kunsten å klappe på 2 og 4! Framsyninga passar for heile familien, særleg barn i aldersgruppa 3-10 år.

 

Her blir vi kjend med Fru Rosenstrøm som planlegg å rane banken, Regnskya som er tissatrengt og Rotta Ronny som er lei av kebab og drøymer om sushi dagen lang. I 2017 slapp dei albumet Krokodille i Baksetet, og i vår er dei igjen aktuelle med sitt nye album, Balkongfest, som dei slapp 7. mai.

Du og jeg og vi 2-3-4 består av stjernelaget Ellen Brekken (Hedvig Mollestad Trio, Falkevik, Tord Gustavsen trio m.fl.), Julie Falkevik Tungevåg (Falkevik, NRKs Beat for Beat-band, Erlend Ropstad, Synne Sanden, Ine Hoem m.fl.) og Elisabeth Mørland Nesset (Adam Douglas, Hanne Kolstø, Marianne Kjærsund, Frøkedal & Familien).

 

Du og jeg og vi 2-3-4 har spelt hundrevis av konsertar til strålande tilbakemeldingar og stor entusiasme hos både barn og voksne.

 

“Universet deres er faktisk ikke helt ulikt Knutsen og Ludvigsens folkekjære oppskrift: Trioen kombinerer sjangerkonversjoner fra køntri, boogie og vals med underfundig, absurd humor med ensomme regnværsskyer som tisser i ørkenen og køntrikontrabasser på fiskekroken. […] de anerkjenner og spiller på de yngre publikummets premisser.”


Embret Rognerød, Periskop

“Det er veldig fint at stadig flere musikanter tar barn på alvor med musikken sin – Du og jeg og vi
2-3-4 er et nytt strålende eksempel på det.”
Tor Hammerø


Dette er Du og jeg og vi 2-3-4:
Ellen Brekken
vokal, kontrabass, elbass, tuba og gitar
Julie Falkevik Tungevåg
vokal, piano, keytar, trekkspill og gitar
Elisabeth Mørland Nesset
vokal, trommesett, vaskebrett, klokkespill og mandolin