DATO TID TITTEL PRIS SAL SENSUR KATEGORI BILLETT
lau 06 mar 18:00 Knut Marius Djupvik med band 475 STORSALEN Arrangement Kjøp billett
Knut Marius Djupvik Stjernekamp forside justert.jpg
DATO TID TITTEL PRIS SAL SENSUR KATEGORI BILLETT
lau 06 mar 18:00 Knut Marius Djupvik med band 475 STORSALEN Arrangement Kjøp billett

Knut Marius Djupvik med band

 

«Stjernekamp» vinnar Knut Marius Djupvik til Førdehuset laurdag 6. mars 2021

Knut Marius Djupvik er vinnar av Stjernekamp i NRK1, er klar med singel og musikkvideo “He Du Prøvd Å Elske” . Knut Marius blei for alvor kjent då han i 2013 vant The Voice på TV2. I vinter legger ha ut på turne med band. Laurdag 6.mars kjem han til Førdehuset, storsalen.

I alle år har Knut Marius synge på engelsk. Nå har han, for fyrste gong, starta å skrive på norsk og då på sin eiga dialekt. Sidan skrivestart i januar 2019 har han fundert, skreve, stanga hovudet i veggen, jubla, grått og skrattet, nå føreligg resultatet. Kjærleiken er eit tema det er skreve om mange gonger. Då Knut Marius bestemte seg for å skrive låtar på norsk, sette han seg ned og tenkte gjennom kva for tema som betydd mest for han. Både i fortid og nåtid. Knut Marius har prøvd å skissere korleis han kan oppleve både oppturar og nedturar innafor det de seier er størst av alt, kjærleiken.

Konserten vil by på helt nyskrivne låtar på Norsk, samt favorittar frå karriere så langt.

På scenen står:
Knut Marius Djupvik: Vokal
Trommer: Marius Simonsen
Bass: Jonny Sjo
Gitar: Tommy Kristiansen
Tangentar: Haakon-Marius Pettersen


Laurdag 6. mars 2021 kl.18.00 spelar vinnar av NRK1 «Stjernekamp» Knut Marius Djupvik med band konsert i Førdehuset. Covit-19 restriksjonar med 200 billettar i sal. Ordinært billettsalet startar onsdag 11.november kl. 09.00 på www.fordehuset.no

Arrangør: Fjordane Musikkforum