plakat jpg.png.jpg
DATO TID TITTEL PRIS SAL SENSUR KATEGORI BILLETT
lau 26 sep 19:00 Sunnfjordslepp 2020 200 STORSALEN Arrangement Kjøp billett

Sunnfjordslepp 2020

lau 26 sep19:00200

Kjøp billett

Sunnfjordslepp 2020

 

 

SUNNFJORDSLEPP 

Vi har no lov å halde arrangement med opptil 200 personar og gjentar suksessen frå i fjor!

Laurdag 26. september Kl. 19:00 inviterer vi til festkveld med lokale artistar i Førdehuset!

Vi har nvitert artistar og band med tilknyting til Sunnfjord for å vise deg kor talentfulle artistar vi har i vår del av Vestlandfylket. Vi opnar bar i Foajeen kl 18:00 som og er open etter Sunnfjordslepp, og du kan bestille Tapas til etter framsyninga. OBS! Tapasbestilling seinast onsdag 23. september!

 

Vi fyller kvelden med ei god blanding av  standup, pop, humor, swingjazz, reggea rock, og blues. Målet er at Sunnfjordslepp skal bli eit årleg arrangement der vi løfter fram lokale artistar og vi håpar at du som publikum vil vere med på å lage ein flott festkveld i lag med oss i Førdehuset.

 

Dei som står på scena denne kvelden er:

Sara Rose Zadig
Helena Bremer Farsund

Troys

New Ol Jeans

Susanne Kvamme

Angedalen Brunnsextett

Born in Sunnfjord

Alice Hugøy

Jostein Vedvik

Deihine

 

Konfransier: 

Stian Sjursen Takle

 

 

- Det er fint om du kjøper billett via nettsidene våre eller brukar eBillett-appen.
- I Storsalen vert det lagt ut 200 billettar
- Du må registrere namn og kontaktinfo for å få gjennomføre kjøpet, og ved ein eventuell smittesituasjon kan opplysningane dine bli delt med smittevernmyndigheitene.
- Publikum skal sitte med minimum 1 meters mellomrom
- Personar frå same husstand har lov å sitje saman.
- Kulturvertane hjelper til med plasseringa i salen, og har mynde til å flytte på publikum for at 1 meters-grensa skal haldast.

 

Artistomtale:

Sara Rose Zadig

18 år gamle Sara Rose Zadig er ein ung musikar frå Dale i Sunnfjord.  I 2018 gjekk ho vidare frå Sogn og Fjordane UKM til landsfestivalen i Trondheim, og under Rockne Bowl i 2019 deltok ho som eitt av pauseinnslaga. Ho har elles opptredd mykje lokalt og har m.a. vore solist med kor og korps. Sara syng og akkompagnerer seg sjølv på piano. Hausten 2020 skal ho gå på musikkfolkehøgskulen Viken for å vidareutvikle seg musikalsk. 

Jostein Vedvik

Jostein Vedvik er 23 år og kjem frå Førde. Når han var 15 år starta han å skrive sine eigne låter om viktige tema om psykisk helse, draumar og kjærleik. I fem år slapp jostein låter både på Engelsk og Norsk, men etter ein pause frå han var 20år til 23 år begynte vedvik å sleppe musikk igjen. Då “debuterte” han med den norske åta “pauserom” som handler om det presset og stresset unge går gjennom i dag. Den blei radiolista både på NRK Mp3 og NRK P1. No samarbeider Vedvik med artister i både inn og utland og håper å sleppe fleire låter framover på sitt eiget plateselskap som heiter "Gold X Music".

 

Susanne Kvamme

Susanne Kvamme fra Florø. 21 år gammal og er ung og lovande. Har mange ulike interesser og ein av dei er Stand-up. Ho har stått et par ganger før, men er i bunn og grunn relativt ny i gamet. Humor er ein stor del av livet hennar, og gir ho masse glede. Ho ser veldig fram til å få vise seg fram på scena i Førde i forbindelse med Sunnfjordslepp. 

Foto: Arne Hjorth Johansen/Firdaposten

 

 

 

New ol`jeans

Ein kvartett som spelar (nesten) alt frå gamle standardar til moderne låtar i swing/gypsy-jazz stil. Gruppa består av: Espen Skartun, Reimund Hoclas, Kristian Skaar og Eliise Tuul

 

Helena Bremer Farsund

Er ei dame som har underholdt sidan ho kunne stå oppreist. Har alltid vore med på lokale revyar/ oppsettingar til ho stakk til København for å gå på teaterskule! Etter det har ho skrive manus, sett opp show,og spelt hovudrolla på 8 ulike sommar/ juleshow. På juleshowa har ho hatt med seg kjende fjes som  Svein Østvik, Pia Haraldsen og Kim Kolstad. Ho underheld på firmafestar, og er gjerne klovn i barnehagar! For å få fram alvor nyttar ho mykje humor... og skriv for det meste med ein alvorleg undertone som du absolutt har lov å le av. På Sunnfjordslepp får du møte "Ina Angelica Leonora Olaug Øygard», ei dame på søken etter kjærleiken og aksept. Ho set Tics og tourette syndrom på verdskartet, og fortel opent og ærleg om seg og sitt på sin forunderlege måte

 

Born in Sunnfjord

Alle vegar fører til Sunnfjord. I vertfall for Hugo Mølmesdal og hans musikalske venner. Når dei har konsert er det ein kveld for mimring og musikalske tilbakeblikk. Dei presenterer  ei musikalsk reise gjennom oppveksten til ein ung Sunnfjording gjennom 70 og 80 talet. Alt i spedd litt selektiv lokalhistorie og en dash lun humor. Medverkande:
Hugo Mølmesdal. Piano, vokal og kveldens vert
Camilla Søvig: Vokal
Tor-Ivar Flatjord: Gitarar og vokal
Om musikarane: Camilla, Tor-Ivar og Hugo har samarbeida om mange musikalske prosjekt opp gjennom tidene i ulike konsultasjonar. Tor-Ivar og Hugo er også kjent som musikarar, låtskrivarar og produsentar i det lokale bandet Månevenn som vart nominert til LUTT pris for 2017.

 

 

Deihine

Deihine er ein kvartett fra Florø beståande av Ann Kristin Takle Winterthun (vokal), Bjørn Wilhelmsen (gitar), Eirik Takle-Hillersøy (trommer) og Simen L Krogstie (tangenter/bass).
Gruppa kom saman våren 2020, men medlemmene har lang fartstid i andre musikalske prosjekt, både saman og kvar for seg.
Deihine sin musikkstil er ein hybrid mellom akustisk og elektronisk musikk, og dei hentar sin inspirasjon frå moderne folkemusikk.
Sidan oppstarten har Deihine arbeidd med tekstar etter Hans Bendikson Takle, frå Takle i Gulen


 

 

Troys

Troys, eller tidlegare kalla Blasfemiske Eksplosjon er det største reggae initiativet frå Sunnfjord. Gruppa består av Jim Kvamme og Johannes Vestrheim

}
DATO TID TITTEL PRIS SAL SENSUR KATEGORI BILLETT
lau 26 sep 19:00 Sunnfjordslepp 2020 200 STORSALEN Arrangement Kjøp billett

Sunnfjordslepp 2020

lau 26 sep19:00200

Kjøp billett