Takk for at du ønsker å motta nyhetsbrev fra oss. Les vår personvernerklæring her.

Sjå etter at alle felta som er påkrevd er fylt ut

Takk for at du meldte deg på nyhetsbrevet vårt

Jeg vil gjerne motta informasjon, anbefalinger og tilbud om forestillinger Førdehuset og andre samarbeidspartner som; konsertpromotører, teaterpromotører, andre teatre og kinoer. Vær vennlig å krysse av nedenfor, hvordan du ønsker at vi skal nå deg:

Vi vil gjøre dette relevant for deg, på bakgrunn av analyse av opplysninger vi har om deg. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev ved å trykke på avmeldings-linken som ligger nederst i alle nyhetsbrevene og kampanjene vi sender ut, eller ved å kontakte oss på «e-postadresse». Dersom du ønsker å slettes fra våre system er det bare å ta kontakt. Vi lagrer dine data i henhold til GDPR, General Data Protection Regulation. Du kan lese mer om vår våre personvernprinsipper ved å trykke på linken øverst i dette skjemaet. Ved å trykke på knappen nedenfor, godkjenner du at vi kan behandle dine personopplysninger i henhold til våre vilkår.

GDPR

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing.p's privacy practices here. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.